Välkommen till Din Akademi!

Vi finns till av en enda anledning, att skapa och anpassa digitala utbildningar för att få individen att växa. Det ska vara enkelt, kul och pedagogiskt att utrusta sig med mer kunskap. Genom att addera en lätt tillgänglig utbildningsplattform i din organisations dagliga verksamhet, förändrar vi sättet ni arbetar med utbildning.

Det kan vara introduktion för dina nyanställda, säljträning eller utbildning av ditt företags produkter eller tjänster. Vilka behov ni än har så bidrar Din Akademis lösning till ett större kundvärde.
Din Akademi ® är ett värderingsstyrt företag och vår värdekompass genomsyrar allt vi gör.

Göra saker för att må bra. Utmaningar kan vara kul om jag väljer att se det på rätt sätt Vi har alla ett ansvar att bidra till att ha kul genom att alltid tillföra energi i gruppen
Våga ta tuffa beslut Våga säga det jag tycker även om det är obekvämt i stunden, och om jag vet att det kommer leda till att gruppen utvecklas. Vi skall våga agera genom actions. ”Actions speaks louder than words” Att våga tänka tvärtom tankar, utanför boxen för att sticka ut. Våga omvärdera våra ursprungstankar.
Håll fast vid beslut som är tagna Om vi tror på något riktigt hårt ska vi inte ge upp förrän vi har försökt allt för att finna den riktiga vägen
Vi försöka förstå motparten. Behöver inte betyda att vi alltid håller med Visa varandra i gruppen respekt genom att fullfölja åtagande. Respektera att vi är olika som individer, se detta som en tillgång vi kompletterar hos varandra.

INTRODUKTIONS FILM

VÅR AKADEMI