Mobile-first

Vad är Mobile-First?

Med Mobile-first menas att innehållet i första hand skapas för att vara mobilanpassat. Det är något som du säkert har kommit i kontakt med utan att direkt tänka på det. När du använder din smartphone och går in på internet eller en app, så förväntar du dig att allt ska fungera och se bra ut. Det är det som kallas mobilanpassning.

Mobilanpassning är något som är väsentligt i vårt arbete tillsammans med dig och i byggandet av din lärplattform. Oberoende av vilken enhet som användarna loggar in på så kommer vår produkt att leva upp till standard. Detta är för att vi har ett mobile-first tankesätt. Vår digitala utbildning är skapad med användarvänlighet i högsta åtanke så att du ska ha friheten till att utbildas från valfri plats och på valfri enhet.

För din bekvämlighet

Mobile-first går hand i hand med bekvämlighet. Kan du tänka dig att behöva sitta på bussen med en laptop i famnen bara för att du ska göra din utbildning? Nä, det låter ju inte så bekvämt, i alla fall inte jämfört med mobilen. Därför levererar vi en utbildning som ger dig möjligheten att ha tillgång till plattformen på ett smidigt och bekvämt sätt, på din valfria enhet.

Är detta något för ditt företag?

BOKA EN DEMO